Macaron Cafe | Midtown West
161 West 36th st. new york, NY 10018
A macaron is a sweet confectionery made with egg whites, icing sugar, granulated sugar, almond powder or ground almond, and food coloring. The macaron is commonly filled with buttercream or jam filling sandwiched between two cookies. Its name is derived from an Italian word "maccarone" or "maccherone". This word is itself derived from ammaccare, meaning crush or beat, used here in reference to the almond paste which is the principal ingredient. It is meringue-based: made from a mixture of egg whites, almond flour. The confectionery is characterised by its smooth, domed top, ruffled circumference (referred to as the "foot"), and flat base. It is mildly moist and easily melts in the mouth.
Cupcake에 이은 두번째 Sweetie 인 Macaron 이다. 컵케익과 같은 화려한 형태는 아니지만, 조그마한 크기와 화사한 색깔이 꽤 앙증맞다. 작은 양에 비해 비싼 가격인지라 먹을 때마다 항상 아쉬움이 남아서 더욱 맛이 있는것 같다. 회색 빛의 미드타운 삭막한 거리에 마카롱처럼 조그마한 사이즈의 핑크빛 보석처럼 박혀 있는 French의 느낌이 물씬 나는 Macaron Cafe이다. 여기의 진한 커피는 쫀득한 마카롱의 단맛을 더욱 빛나게 만든다.
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